MINIGOLF

18 ratainen minigolf sijaitsee PUISTOn takapihalla. Mailat ja pallot harrastukseen saat baaritiskiltä ja pelaamaan pääset suoraan terassilta. Minigolf alue kuuluu Puiston anniskelualueeseen. Tervetuloa!

LASTEN SYNTYMÄPÄIVÄT

Puiston synttärit on tarkoitettu alle 16 -vuotiaille lapsille. Keilausta, syömistä, pelaamista PS4:lla --kaikkea hauskaa lapsille. Katso pakettivaihtoehdot liitteeltä.

Lataa liite

Tervetuloa nauttimaan

Mikä sen parempaa, kuin ystävien seura! Puistossa saat nauttia ystäviesi seurasta keilailun, minigolfin, biljardin ja herkkujen parissa. Puistosta löytyy myös liigatason sporttibaari, jossa voit katsella jätti-screeneiltä matseja ja syödä herkullisia ruokia ystäviesi kanssa. Paikan päältä löytyy myös biljardipöytiä, pelikonsoleita, lautapelejä sekä lasten leikkipaikka.

Viihdy pelaten

Readyyy... set... GO! Puistosta löydät myös muita hauskoja aktiviteetteja keilauksen lisäksi. Puistossa on tarjolla laajat valikoimat erilaisia lautapelejä ja pelikonsoleita kaikkien käyttöön. Näiden lisäksi Puistosta löytyy biljardipöytiä. Lapsia varten olemme rakentaneet leikkipaikan, jossa viihtyy varmasti!

TULE PORUKALLA

Haluatko järjestää oman tapahtuman Puistossa? Puisto oheistiloineen muodostaa toimivan kokonaisuuden eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Puistossa on mahdollisuus järjestää yritystilaisuuksia, juhlia, lasten syntymäpäiviä, yksityistilaisuuksia tai varata saunatilat. Räätälöimme tapahtumasi tarpeidenne mukaan, ja toteutamme ne. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja järjestetään yhdessä tapahtuma toiveidesi mukaisesti!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!