JUHANNUS

Puisto suljettuna Juhannuksena 21.6. - 24.6.2018.
Mukavaa Juhannusta.

Tervetuloa keilaamaan

Koe keilailun riemu upouudessa Puistossa keskellä Kajaania. Keilaaminen on koko perheen harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Keilauksen idea on vierittää palloa kohti keiloja, jotka sijaitsevat n. 18 metrin päässä. Kaikkien keilojen kaaduttua kerralla on kyseessä kaato. Keilailu on hauskaa urheilua yksin, kaksin tai suuremman ryhmän kanssa.

Varaa rata tästä

NUORET

Oletko kiinnostunut keilauksesta. Sinä 6 - 16 -vuotias nuori kiinnostaako oppia keilamaan? Nuorten oma keilakerho alkaa tutun vetäjän Arvo Lipposen voimin maanantaisin klo 16:30. Puolitoistatuntia keilausta hintaan 5€/kerta, ei muita maksuja. Tule rohkeasti mukaan!

Hinnasto & aukiolo

Ma - To 9-22 | Pe 9-24 | La 10-24 | Su 10-22

TULE PORUKALLA

Haluatko järjestää oman tapahtuman Puistossa? Puisto oheistiloineen muodostaa toimivan kokonaisuuden eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Puistossa on mahdollisuus järjestää yritystilaisuuksia, juhlia, lasten syntymäpäiviä, yksityistilaisuuksia tai varata saunatilat. Räätälöimme tapahtumasi tarpeidenne mukaan, ja toteutamme ne. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja järjestetään yhdessä tapahtuma toiveidesi mukaisesti!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!