PÄÄSIÄISEN AUKIOLO

Palvelemme Pääsiäisenä seuraavasti

30.3 Pitkäperjantai klo 10 - 24
31.3 Lauantai klo 10 - 24
1.4 1. Pääsiäispäivä klo 10 - 22
2.4 2. Pääsiäispäivä klo 10 - 22

Tervetuloa keilaamaan, syömään, viihtymään!

PIZZALISTA UUDISTUI

Herkulliset uutuus pizzat nyt Puistossa. LOHI, KANA, PORO ja VUOHI nyt tarjolla pizzalistalta. Tervetuloa nauttimaan.

LOUNAS

Puiston lounas makoisalla ruualla, keitolla sekä runsaalla alkusalaatilla. Ruokajuomina vesi, mehu, maito ja piimä sekä loppuun kahvi/tee. Hinta lounaalla 9,80€, Keittolounaan hinta 7,90€ ja salaattilounas 6,50€. Lounasta tarjoillaan arkisin klo 10:30 - 14.
Lounaan lisäksi listamme sisältää nyt myös päivänleikkeen hintaan 13,90€. Päivänleikettä on saatavilla sekä lounasaikaan että lounasajan ulkopuolella, tervetuloa.

Lataa liite

Tervetuloa syömään

Tule purilaiselle tai oluelle - ravintolamme laadukkaat tuotteet odottavat. Puiston monipuolinen ruokatarjonta täyttää jokaisen kävijän vatsan. Puistosta löytyy kahvila, Rolls-ravintola sekä maukkaita pizzoja. Janon sammuttaa laaja valikoima virvoitusjuomia

Hinnasto & aukiolo

Ma - To 9-22 | Pe 9-24 | La 10-24 | Su 10-22

Ruokamenu

Puistossa tarjolla isommille ryhmille hampurilaisten ja pitsojen lisäksi makoisia ruokavaihtoehtoja. Seisovapöytä tarjoillaan tilauksesta (min. 10 henk) lounasajan ulkopuolella. Uutena myös vaihtoehtoja pienemmille ryhmille. Katso vaihtoehdot liitteeltä.

Lataa liite

TULE PORUKALLA

Haluatko järjestää oman tapahtuman keilahallissa? Keilahalli oheistiloineen muodostaa toimivan kokonaisuuden eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Puistossa on mahdollisuus järjestää yritystilaisuuksia, juhlia, lasten syntymäpäiviä, yksityistilaisuuksia tai varata saunatilat. Räätälöimme tapahtumasi tarpeidenne mukaan, ja toteutamme ne. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja järjestetään yhdessä tapahtuma toiveidesi mukaisesti!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!